Pridruži se nam!

Izpolni pristopno izjavo in se
pridruži Stranki Alenke Bratušek!

Pridružiš se nam

na dva načina:

Spletna prijava

Pridruži se Stranki Alenke Bratušek.
Postopek je enostaven. Izpolni spodnji obrazec.

 

 

Osnovni podatki

MŽKontaktni podatkiNaslovni podatki

(stalno prebivališče)Naslovni podatki

(začasno prebivališče)

Podatke izpolnite le v primeru začasnega prebivališča.


Izobrazba in poklicSprejemam program in statut Stranke SAB.

Soglašam za obdelavo osebnih podatkov.

Prijava po pošti

Pridružite se Stranki Alenke Bratušek.
Postopek je enostaven.

 

1. 

Klikni na spodnjo povezavo, prenesi in natisni dokument PDF

obrazec pristopne izjave (1,3 MB).

2.

Izpolni pristopno izjavo in jo podpiši.

 

3.

Izpolnjeno pristopno izjavo pošlji na naš naslov:
Stranka Alenke Bratušek, Štefanova ulica 5, 1000 Ljubljana.

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov

Obvestilo ob podpisu:
S podpisom pristopne izjave se strinjate s statutom in programom Stranke Alenke Bratušek. Z vašimi osebnimi podatki, ki nam jih boste zaupali, bomo ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih uporabljali samo za komunikacijo z vami. Izbris vaših osebnih podatkov iz naših internih evidenc lahko zahtevate kadarkoli.

S posredovanjem pristopne izjave oziroma izpolnitvijo zahtevanih osebnih in drugih podatkov izjavljam, da sem seznanjen/a in soglašam ter izrecno dovoljujem in pooblaščam stranko SAB (v nadaljevanju: stranka), da zbira in obdeluje moje osebne in druge podatke, ki sem jih vnesel/a v pristopni izjavi (v nadaljevanju: podatki), za namene, delovanja in udejstvovanja v stranki, neposrednega obveščanja o delovanju stranke, (na primer obveščanje o akcijah, zakonodajnih postopkih, predvolilnih shodih, volitvah, stališčih stranke oz. vodstva stranke, delovanju stranke na terenu, pri čemer lahko stranka uporablja različne komunikacijske kanale – telefon, navadna pošta, elektronska pošta, socialni mediji). Stranka pridobljene osebne podatke zbira in obdeluje v skladu z določbami GDPR in veljavnega zakonodaje, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

 

Seznanjen/a sem, da se lahko od prejemanja vseh obvestil, e-sporočil, namenjenih za neposredno obveščanje in komunikacijo (v nadaljevanju: obveščanje) stranke kadarkoli odjavim s posredovanjem pisne izjave stranki ali z izstopom iz stranke na e-naslov info@sab.si ali na naslov Stranka SAB, Štefanova ulica 5, 1000 Ljubljana. Seznanjen/a sem, da bo stranka z mojo odjavo ali izstopom prenehala uporabljati moje osebne podatke za namen obveščanja oz. komunikacije. Seznanjen/a sem, da se z odjavo od e-sporočil samodejno odjavim tudi od prejemanja vseh obvestil, na katera sem morebiti prijavljen/a. Seznanjen/a sem, da se lahko od prejemanja vseh obvestil, e-sporočil, namenjenih za neposredno obveščanje in komunikacijo (v nadaljevanju: obveščanje) stranke kadarkoli odjavim s posredovanjem pisne izjave stranki na e-naslov info@sab.si ali na naslov Stranka SAB, Štefanova ulica 5, 1000 Ljubljana.

 

Izjavljam, da sem seznanjen/a in soglašam s tem, da moje navedene osebne podatke upravlja in obdeluje oziroma uporablja stranka SAB v svoji bazi članov in podpornikov za obveščanje in neposredno komunikacijo. Izjavljam, da sem seznanjen/a z dejstvom, da dajem te svoje osebne podatke prostovoljno in brez posledic če odklonim.

 

Upravljalec posameznikom, katerih podatke obdeluje zagotavlja vse pravice v skladu z GDPR (Splošna uredba o varstvu podatko) ter veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkom. Na e-mail info@sab.si ali na naslov stranka SAB, Štefanova ulica 5, 1000 Ljubljana lahko v zvezi z vašimi osebnimi podatki, ki jih obdelujemo pošljete svojo zahtevo:

  1. Za pridobitev potrditve ali v zvezi z vami obdelujemo osebne podatke
  2. Za dostop do osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas
  3. Za pridobitev informacij: O namenu obdelave, o vrsti zadevnih osebnih podatkov, o uporabnikih in kategorijah uporabnikov, ki so jim osebni podatki razkriti in o obdobju hrambe osebnih podatkov
  4. za popravek osebnega podatka, ki se nanaša na vas
  5. za izbris osebnega podatka, ki se nanaša na vas
  6. za omejitev naše obdelave/uporabe osebnega podatka, ki se nanaša na vas
  7. da ugovarjate obdelavi/uporabi osebnega podatka, ki se nanaša na vas
  8. da preklicujete vašo privolitev za uporabo/obdelavo enega ali več osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas
  9. da izstopate iz članstva stranke

 

Vašo zahtevo bomo izpolnili v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku 1 meseca.

 

V zvezi z našo obdelavo osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas, imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

 

Naroči se na e-novice.

Prosimo, vpišite vaš elektronski naslov in kliknite "Naroči"

Uspešno ste se prijavili. Hvala